Ledere skal eksperimentere sig bedre

Ledere skal eksperimentere sig bedre

15. juli 2018 Forskning 0

“(…)Ledere skal kunne være til stede. Det kræver, som i sportens og kunstens verden, at man kan mærke sig selv. Altså rent fysisk. I min ph.d.-afhandling har jeg undersøgt, hvordan vi bedst uddanner fremtidens ledere. Mine resultater peger på, at lederuddannelser bør indeholde kreative, eksperimenterende og praktisk orienterede metoder – og ikke kun abstrakte teorier.”

Læs mere om min forskning på videnskab.dk: Ledere skal eksperimentere sig bedre

 

“(…)Leaders should be present. Just like the world of sport or art, you as a leader in an organisation need to brand yourself, physically. To do so, you need to breathe in order to prepare yourself to experiment and open your mind.”

Read more about my research at cbswire.dk: Leaders should experiment more!